Om WP-Guiden.dk

WP-Guiden.dk er sat i verden med et klart formål: At hjælpe andre med WordPress

Igennem mange år som blogger har jeg haft stor hjælp af diverse artikler om WordPress rundt om på nettet. Hjælp, som har gjort, at WordPress i dag er mit foretrukne CMS. Det er den hjælp, jeg gerne vil give videre.

På WP-Guiden.dk finder du artikler, inspiration og tricks, som kan gøre dit arbejde med WordPress lidt lettere, så du også kan få øjnene op for de mange muligheder med WordPress. Siden indeholder et bredt udvalg af guides til WordPress på dansk, tips og tricks. Du vil også kunne blive klogere på blogging.

Artiklerne spænder vidt: Alt lige fra at få af den rigtige idé til det rent praktiske med at opsætte en WordPress blog. Alt sammen er det informationer, som jeg manglede da, jeg selv begyndte at blogge tilbage i 2008.

Inspirationen til artiklerne finder jeg i mine problemstillinger, og særligt de udfordringer jeg oplevede som nybegynder. Det har således krævet mange timers googleri at finde frem til svarene, men det har været timer, som har været givet godt ud. De har gjort, at jeg i dag føler mig godt rystet til at hjælpe andre.

Jeg håber derfor, at du finder artiklerne brugbare, og at de kan hjælpe dig videre i WordPress’ forunderlige verden.

Har du brugt mine tips og fundet nyttig viden på siden, så hører jeg gerne fra dig. Jeg modtager også gerne tips til nye artikler. Du kan kontakte mig via kontaktsiden.

Manden bag

Bag siden står jeg. Jeg hedder Christian Bruun og er 21 år. Til dagligt læser jeg kommunikation på Danmarks Medie og Journalisthøjskole i Aarhus.

Jeg har blogget siden 2008 senest på sin egen personlige blog. Interessen faldt dog i løbet af gymnasiet, og i stedet for kastede jeg mig ud i at lave hjemmesider med WordPress. Blandt andet WP-Guiden.dk, som du besøger nu, hvis du ikke vidste det? 🙂

Reklamer på WP-Guiden.dk

På WP-Guiden.dk vil du finde reklamer og annoncer. Indtægterne fra disse hjælper med at finansere driften af hjemmesiden.

Du vil derfor støde på reklamer i form af billeder og tekstlinks forskellige steder på siden.

Vi går dog aldrig på kompromis med kvaliteten, og du kan du altid regne med, at mine anbefalinger er ærlige og uden økonomiske bagtanker.