Gratis templates til WordPress

To sekunder. Så lang tid har du til at overbevise dine læsere, om at de skal blive på din blog og læse videre. (Okay, måske har du tre sekunder eller måske kortere, men pointen er: Dine besøgende beslutter sig hurtigt) Derfor er det vigtigt, at du har et design, som virker indbydende og overskueligt. Men hvordan får man et indbydende og overskueligt design til WordPress?

Jo, der er to løsninger. Enten betaler man sig fra det, eller udnytter internettet som den utømmelige kilde til gratis ting, det er.

Her vil du se, hvordan du finder gratis templates, gratis themes, gratis temaer eller gratis designs til WordPress. (Ja, kært barn har mange navne)

 

LÆS OGSÅ: Hvad er et tema?

Brug WordPress’ egne temaer

Wordpress stiller selv en gratis database med temaer til rådighed. Den er godt sted at begynde, selvom kvaliteten svinger rigtig meget. Det er den selvsamme database, som du kan søge i under menupunktet “Udseende” -> “Temaer”. Her kan man finde mange flotte og avancerede temaer.

Søg gratis WordPress temaer på Google

Men hvis du vil skille dig ud fra mængden (og ikke har bloggen liggende på WordPress.com), så må du tage Google til hjælp. Prøv eksempelvis at søge efter “free wordpress themes“. Ja, så ser du, at der nok at vælge imellem. Faktisk så mange, at det kan være en jungle at finde rundt i.

Pas på de gratis temaer

Og selvom jeg lige har anbefalet dig at prøve Google til at søge gratis WordPress temaer frem, så skal jeg altså også advare dig. Ikke alle de gratis temaer er sikre eller opdateret. Så det er på eget ansvar, at du installerer et tema på din blog.

Evt. kan du læse artiklen om, hvordan man beskytter sin blog mod skadelige temaer.

Installér et WordPress tema

Når du har fundet et tema, som passer dig, så skal det installeres på din WordPress blog. Heldigvis er det uden problemer at gøre det via WordPress indbyggede funktion. Læs vores guide til at installere et tema.

Husk, at du ikke kan installere tredjeparts temaer på din blog, hvis bloggen ligger hos WordPress.com.

Oversæt et WordPress tema til dansk

WP-Guiden.dk har skrevet en guide til at oversætte dit WordPress template på dansk på under 10 minutter. Læs hele artiklen her.

2 thoughts on “Gratis templates til WordPress

  1. Findes der et tema som er responsitivt til at en bruger kan indsætte sin annonce ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.