Twenty Twelve er udgivet

Hvert år udgiver WordPress’s dygtige team af udviklere og designere et nyt tema, som skal leveres sammen med WordPress. Traditionen begyndte i 2010 med temaet Twenty Ten og nu er man nået til Twenty Twelve. Temaet virker rigtig spændende og byder på en del nyt.

Temaet er blevet annonceret på WordPress’s egen blog, hvor man også kan følge med i nyt fra WordPress teamet. Besøg WordPress’s egen blog.

Fra blog til CMS

Med temaet Twenty Twelve er der lagt op til et stilskifte fra WordPress’s side. Førhen har temaerne været baseret på, at de skulle primært skulle bruges til blogging, men med det nye tema er fokus lagt på CMS delen, hvilket betyder, at de nyeste indlæg ikke som standard bliver vist på forsiden. Til gengæld er siden bygget op om forskellige widgets, som man kan bruge på forsiden til at tilpasse indholdet. Det giver helt nye muligheder for at bruge WordPress som CMS (Content Manager System) på en nem og billig måde.

To temaer i ét

Med det nye Twenty Twelve får man ikke bare et tema, men to! Temaet indeholder nemlig også et mobilttema, som præsenterer din hjemmeside på bedste vis, hvad enten det er en tablet eller smartphone. På de mobile enheder vi har testet temaet på, fungerer det super simpelt og siden får det helt rette, enkle look.

Giv dine indlæg format

Endnu en ny mulighed i det nye design er forskellige indlægs typer, som du også kender det fra eksepelvis Tumblr.com. Eksempelvis kan du oprette links, billeder, citater eller sidebemærkninger som tilpasser indlægget til netop den indlægstype, du har valgt. Det bliver altså nu super nemt blot at oprette et indlæg, hvis formål er et henvise til et spændende link eller poste et inspirerende citat. Det hele styres under de enkle indlæg.

Online på WordPress.com

Temaet er allerede nu online på blogs hosted hos WordPress.com, mens os med self-hosted løsninger må vente lidt endnu førend temaet bliver frigivet på WordPress.org. Men kan du ikke vente, kan du jo frit oprette en blog på WordPress

Billeder

Se lidt forskellige billeder fra det nye Twenty Twelve her og prøv en demo af Twenty Twelve

Læs mere om Twenty Twelwe på WordPress.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.