Populære temaer: Grid style WordPress tema

facebooksiden WP-Guiden.dk modtog jeg for et stykke tid siden et spørgsmål vedr. en speciel gruppe af WordPress templates; nemlig hvor indlæggene er opstillet i gitre, såkaldte grid style templates. Personen efterspurgte et grid style template til WordPress.

Jeg tænkte, at svaret kunne være relevant for jer. Grid style themes er nemlig ved at være ret populære og ses vidt og bredt i bloggerverdenen. Men selvfølgelig fungerer temaet også glimerende på en virksomhedsblog, fordi opsætningen er anderledes end hvad man er vant til som læser.

Billedet bærer temaet

I et grid style tema er det bærende element indlæggets thumbnail. Alle thumbnails listes op som et gitter og danner således det karakteristiske udseende, som er utrolig lækkert. Derfor er det også vigtigt, at man vælger sine thumbnails med omhu, så et evt. grid style tema har det bedste at vise på forsiden.

Samling af grid style WordPress temaer

Rundt om på nettet findes der masser af sider, som samler og tilbyder grid style temaer til WordPress. Jeg har fundet en side frem, som jeg synes, tilbyder en flot samling af grid style themes til WordPress: http://www.tripwiremagazine.com/2012/07/grid-style-wordpress-themes.html

Derudover findes der selvfølgelig også en liste på WordPress officielle tema side, som du finder her: http://wordpress.org/extend/themes/search.php?q=grid+style.

Installering af WordPress temaer

Når du har fundet et perfekt tema til din WordPress installation, skal det installeres. Her kan du med fordel følge WP-Guidens guide til at installere et WordPress template.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.