WordPress 3.5 “Elvin” er ude!

For mindre en time siden kunne WordPress offentliggøre deres realise af den nye og ventede version 3.5 af det populære CMS WordPress. Her på WP-Guiden.dk har vi taget kig på, hvilke nye funktioner “Elvin” bringer med sig.

Nemmere gallerier

Det er nu blevet langt nemmere at uploade, organisere og administere billeder, lyd og video med WordPress. Hele medieuploaderen er blevet redesignet og brugervenligheden er sat øverst på prioriteringslisten. Fremover er drag’n’drop standardvalget, når man skal overføre medier. Ligeledes er arbejdet med uploadet medier blevet gjort enklere med en stilfuld drag’n’drop funktionalitet, som gør arbejdet med gallerier utrolig nemt og lækkert. Nu kan du blot trække i billederne for at omorganisere billederne.

Twenty Twelve

Wordpress 3.5 “Elvin” er også tiden for WordPress nyeste tema “Twenty Twelve”. Hvert år siden 2010 har WordPress udgivet et nyt tema sidst på året og 2012 er ingen undtagelse. Faktisk udkom Twenty Twelve allerede for et par måneder siden, men først nu er temaet implementeret som standard tema i den officielle WordPress udgivelse.

Temaet udnytter samtlige af WordPress’ mange funktioner og er WordPress’ bud på et moderne og tidssvarende tema, som følger trends. Twenty Twelve er det første WordPress tema, som sætter fokus på WordPress som et fuldbyrdet CMS. Du kan derfor bygge din forside op med forside specifikke widgets, som giver dig god styring af forsiden indhold. Ligeledes er Twenty Twelve fuldt mobilvenlig og er designet til at blive set på alle former for devices: computere, smartphones og tablets.

Temaet er yderst smart og tilpasser sig 100% til dine ønsker og behov. Derudover er Twenty Twelve det første tema fra WordPress staben, som ikke har top billeder som standard. Du kan vælge selv at uploade et billede eller simpelthen nyde det rene look.

Prøv temaet med den nye udgave af WordPress 3.5 “Elvin”.

Fuld HD

Det er nærmest blevet et no-go ikke at være i fuld HD og derfor kommer den nye backend til WordPress da også i fuld HD, så dit kontrolpanel ser godt ud, ligegyldigt hvor høj en opløsning din enhed kører med.

Og meget mere

Derudover tilføjer 3.5 også en masse nye værktøjer for udviklere og en helt ny velkomstside til nye brugere af WordPress.

Se WordPress’ egen præsentationsvideo af “Elvin” her

Opdater til dansk allerede i dag

Når en ny version af WordPress udkommer, plejer der at gå et døgnstid, førend man kan hente den danske udgave. Derfor er det p.t. ikke muligt at downloade en dansk udgave af “Elvin”, men du kan sagtens opgradere til den engelske udgave nu. Det vil kun påvirke ganske få tekster og lige så snart den danske udgivelse er klar, kan du blot geninstallere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.