Køb billige DK domæner til 44 kroner

Er du på udkig efter billige dk domæner til indkøbspris? Hvad ville du så sige til at købe billige dk domæner til under indkøbspris? Slå til nu, hvor du kan spare mange penge på købe domæner.

Gebyret til DK-Hostmaster, som sælger DK domæner, ligger på 45 kroner, men flere registranter tager ofte mere og nogle steder kan prisen for et DK domæne overstige 100 kroner. Derfor har WP-Guiden.dk samlet en liste over flere forskellige registranter, som sælger Billige DK domæner.

Men derudover har vi endnu et es i ærmet. For vi har fundet en dansk udbyder, som sælger dk domæner til 45 kroner… Nææ. Faktisk kun 44 kroner.

Domæner til 44 kroner

I snart to år har Webhosting.dk tilbudt registrering af dk domæner til sølle 44 kroner. Det er 1 krone under DK-Hostmasters årsgebyr, som normalt er 45 kroner for et DK domæne. Et helt vanvittigt tilbud, men ikke desto mindre er den god nok.

Måske ja, men Webhosting.dk er skam en solid virksomhed med mange år på bagen. Personligt har jeg brugt firmaet mange gange før, og det har altid virket upåklageligt. Efter, at jeg har købt mit domæne, har jeg blot flyttet domænet til min primære host efterfølgende. Det fungerer altid super nemt med Webhosting.

Er du stadig i tvivl så tjek dem på Trustpilot.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.