Få gratis hjælp til WordPress

Hvor går du hen, når du har brug for sparring til din blog? Måske er det en kæreste, en ven eller måske ham nede fra IT på arbejdet, som bliver overfaldet med spørgsmål? Men vidste du, at der masser af gratis hjælp at hente til WordPress på nettet. Ovenikøbet på dansk.

Facebook er en guldgrube

På Facebook findes der mange grupper, som tilbyder hjælp, erfaringsudveksling og gode tips til WordPress. Særligt skiller to grupper sig særligt ud i størrelse og graden af hjælp.

Husk dog, at alle hjælper frivilligt, og direkte reklame er banlyst.

Internetfora

Selvom man skulle tro, at internetfora var på vej ud sammen med SMS’en og Facebook, så nej. Internetfora findes og trives stadig i bedste velgående. Det gælder især, når man søger hjælp til store open-source projekter som WordPress, hvor der både findes aktive fora på dansk og engelsk.

Begge fora er meget aktive, og man kan få glimrende hjælp også selvom ens spørgsmål, kan virke meget specifikt eller simpelt. Begge fora er desuden beriget med ægte WordPress udviklere, som elsker at ødsle om sig med gode råd. Alt, det kræver, er, at du opretter en gratis bruger.

Kender du til andre gode – danske eller engelske – fora, facebookgrupper eller lignende, så læg endelig en kommentar.

4 thoughts on “Få gratis hjælp til WordPress

 1. Mine sider vises nu i koder, og jeg kan ikke arbejde i disse koder. Jeg har kunnet redigerer i siderne, som de ses i browseren, og jeg kan ikke finde der, hvor jeg skal rette/ændre dette. Jeg vil tro, at jeg står i noget med html koder, og jeg vil egentlig gerne redigerer i wysiwyg

 2. Jeg forsøger at uploade mine produkter til WP plugin’et e-commerce. Jeg er kommet så langt at jeg har fundet ud af, at den ikke vil uploade så længe jeg bruger danske specialtegn. Hvordan får jeg den til at acceptere disse?

 3. Hej Jeg har lavet en kontaktform i Responsive
  Den virker, bortset fra, at felterne er tomme for svar
  Kan I hjælpe mig med, hvad jeg gør forkert
  Mange tak
  mvh
  Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.