Få gratis hjælp til WordPress

Hvor går du hen, når du har brug for sparring til din blog? Måske er det en kæreste, en ven eller måske ham nede fra IT på arbejdet, som bliver overfaldet med spørgsmål? Men vidste du, at der masser af gratis hjælp at hente til WordPress på nettet. Ovenikøbet på dansk.

Facebook er en guldgrube

På Facebook findes der mange grupper, som tilbyder hjælp, erfaringsudveksling og gode tips til WordPress. Særligt skiller to grupper sig særligt ud i størrelse og graden af hjælp.

Husk dog, at alle hjælper frivilligt, og direkte reklame er banlyst.

Internetfora

Selvom man skulle tro, at internetfora var på vej ud sammen med SMS’en og Facebook, så nej. Internetfora findes og trives stadig i bedste velgående. Det gælder især, når man søger hjælp til store open-source projekter som WordPress, hvor der både findes aktive fora på dansk og engelsk.

Begge fora er meget aktive, og man kan få glimrende hjælp også selvom ens spørgsmål, kan virke meget specifikt eller simpelt. Begge fora er desuden beriget med ægte WordPress udviklere, som elsker at ødsle om sig med gode råd. Alt, det kræver, er, at du opretter en gratis bruger.

Kender du til andre gode – danske eller engelske – fora, facebookgrupper eller lignende, så læg endelig en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *