Hvor køber man de billigste dk domæner?

HOP DIREKTE TIL PRISERNE

Har du eget domæne til din blog? Ellers er det måske på tide at købe et domæne.

Desværre svinger prisen for DK domæner rigtig meget i pris – fra indkøbsprisen 45 kroner og helt op til over 100 kroner. Derfor har WP-Guiden.dk samlet en liste af priser billige på DK domæner, som du kan kigge på inden du skal i gang med at købe et dk domæne.

Unoeuro
6,25 EUR

Køb

Gigahost
119,00 DKK

Køb

Hvorfor købe et DK domæne?

En del af det at drive en WordPress blog, vil for en stor del også inkludere det at købe et domæne. Langt de fleste danskere, som blogger på dansk, ønsker et domæne med endelsen .dk. Dog er det ikke ligegyldigt, hvor man køber domænet henne, da domænerne svinger meget i pris.

Hvorfor svinger prisen på et DK domæne?

Når man køber et DK domæne, køber man domænet gennem en registrant. En registrant er forhandler af DK domæner og godkendt af den danske domæne administrator DK-Hostmaster. Det er DK-Hostmaster som står for at administrere danske domæner og dermed fastsætter de prisen for et domæne. Pt. er prisen 45 (eller 36 uden moms).

Når man køber et domæne går den første betaling til registranten, som efterfølgende betaler det første årsgebyr videre DK-Hostmaster. Alt hvad du betaler over de 45 kroner går derfor til registranten. Pengene dækker så registrantens omkostninger og provenu.

Efter det første år er det DK-Hostmaster, som står for faktureringen af de 45 kroner direkte hos dig.

På WP-Guiden.dk har vi samlet tre forskellige registranter, og opgivet deres priser for at registrere et dk domæne. Vi har sågar fundet en registrant, som sælger dk domæner til indkøbspris!

Når først du har købt domænet, kan du flytte domænet over til dit eget webhotel – for det meste uden at skulle betale noget som helst!

Anbefalingen er sidst opdateret 20. maj 2015. Der tages forbehold for fejl.

4 thoughts on “Hvor køber man de billigste dk domæner?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.