Online billedredigering: Redigér billeder og lav collager gratis

For efterhånden et par uger siden havde jeg en kunde, som ønskede at lave nogle flotte billedecollager til sin hjemmeside uden at skulle ud og investere store summer i dyrt software.

Derfor kunne jeg da også glæde vedkommende med, at jeg kendte det perfekte værktøj, som endda fandtes online og ganske gratis.

Billedredigering online – tilføj tekst og effekter

Tjenesten hedder PicMonkey og er skabt af to tidligere Google medarbejdere, som oprindeligt arbejdede på Googles billedbehandlingsservice Picnik.com. Efter det blev lukket tilbage i april 2012 er idéen om online billedredigering fortsat.

PicMonkey tilbyder to forskellige tjenester: Et til at lave fotocollager og et til almindelig billedredigering. Fotocollagerne kan laves ud fra PicMonkeys mange skabeloner eller man kan gå i gang med at lave sine egne skabeloner.

ANNONCE: Køb danske stock fotos

Den almindelige fotoredigering tillader at tilføje billederne effekter, layers og tekst. Derudover kan du beskære, rotere og klippe billederne. Kort sagt får du mange af de funktioner, som du kender fra de større billedbehandlingsprogrammer som Photoshop, Gimp og Paint.net.

Guide til flotte billeder med PicMonkey

Drømmer du om at skabe flotte billeder, som kan hjælpe med at understøtte dine budskaber på bloggen? Her kan PicMonkey også hjælpe.

Ved at kombinere de to funktioner “Editor” og “Collage” kan du lave flotte kreationer. Ved at bruge løs af filtre, effekter og funktioner kan du skabe nogle flotte billeder, som evt. kunne bruges på siden Pinterest.com.

På nettet har jeg fundet frem til Mary Demuth, som selv gør brug af PicMonkey til online billedredigering. Her kan du se hendes guide til online redigering af billeder.

One thought on “Online billedredigering: Redigér billeder og lav collager gratis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.