Prissammenligning med WordPress

Rigtig mange bloggere benytter sig af prissammenligninger, når de skal fremvise gode tilbud til deres læsere. Og hertil findes der en selvfølgelig en masse spændende plugins. Alle sammen kan de bruges til såkaldte affiliate sider eller blot til at sammenligne gode tilbud.

Prissammenligner er meget populære og de fungerer overraskende godt. Som sagt findes der utallige plugins til at sammenligne produkter og priser. Nogle er gratis, mens andre koster penge.

SE OGSÅ: Prissammenligning på WP-Guiden.dk

3 gode plugins til prissammenligning

Vi har fundet tre gode plugins. To gratis og et enkelt betalings alternativ. Alle sammen bidrager de med noget forskelligt i form af funktionalitet og design. Alle tre er de testet og ja et enkelt af dem bruger vi her på WP-Guiden.dk. Kan du gætte hvilket? Ellers så tag linket øverst til hjælp.

Price Table

Price-Table

Price Table er et af de bedre gratis sammenligningsplugins til WordPress. Ja, faktisk bruger vi det selv her på WP-Guiden.dk til at sammenligne priser på billige DK-domæner. Pluginet er nemt at sætte op og kommer med et flot gitter design, som passer ind i langt de fleste WordPress temaer.

Download hos WordPress.org eller søg efter Price Table i din WordPress installation.

Pricing Table Ready

Price-Table-Ready

Pricing Table Ready tilbyder samme funktionaliteter som Price Table, dog kommer det med flere og mere ekstravagante temaer, som gør lidt mere udtryk af sig. På den måde gør det sig ekstra godt som indhold på eksempelvis landingpages. Det vil sige den første side, som den besøgende ser først. Her kan den skabe et godt blik fang.

Download hos WordPress.org eller søg efter Pricing Table Ready i din WordPress installation.

Affiliate Plug.in

affiliate plugin prissammenligning wordpress

Affiliate Plug.in er et dansk-udviklet plugin til WordPress med et hav af spændende og yderst nyttige funktioner til den ambitiøse prissammenligner. Pluginet opdaterer selv med nyeste priser fra andre hjemmesider, så man slipper for selv at skulle holde øje med prisændringer. Derudover understøtter det flere forskellige valutaer og giver adgang til fleksible tabeller, som nemt tilpasses til hjemmesidens design. Pluginet koster fra 179 kr. om måneden, men det beløb er hurtigt tjent hjem igen.

Du kan teste pluginet ud på deres hjemmeside inden du installerer det. Find kodeord og brugernavn under “funktionaliteter” her.

Køb hos Affiliate Plug.in

Konklusion

Der findes rigtig mange gratis plugins til pris- og produktsammenligning i WordPress. Her har du set tre gode produkter; to gratis og ét betalingsalternativ – som så dog tilbyder alt hvad hjertet begærer og det er ikke så lidt.

Selv har jeg kun gode erfaringer med alle tre plugins, hvor navnligt det sidste har sparet meget tid gennem tiden. Så det er bare om at komme i gang med at teste de tre plugins af og finde din favorit.

Kender du andre gode plugins til prissammenligning, så smid gerne en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.