WP-Guiden.dk er i luften

Efter mange måneders arbejde er jeg stolt af at kunne byde velkommen til WP-Guiden.dk. Et projekt som startede tilbage i januar måned og nu, efter mange timers skrivning og udvikling, er siden endelig klar til at blive præsenteret for offentligheden.

Jeg håber, at du vil kunne bruge vores artikler og guides til inspiration og hjælp i forbindelse med WordPress og blogging generelt.

Kom i gang

For at gøre det nemt for dig at komme i gang med at bruge WP-Guiden.dk, har vi samlet en oversigt over nogle af vores spændende indlæg, som vil være gode at starte med. Listen finder du på siden Kom i gang med at blogge. Ellers er det bare at kaste sig ud i vores store samling af indlæg. Evt. kan du vælge område ved at vælge en kategori ude til højre. Hvis du blot er nysgerrig, kan det være, at funktionen tilfældig artikel er noget for dig.

Der skulle være nok materiale at tage fat på, så det er bare at komme i gang.

Stil dit eget spørgsmål

Er du ny til WordPress eller til at blogge, så sidder du nok med mange spørgsmål, og dem vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at besvare. Skriv til os via kontakt siden eller stil dit spørgsmål via Facebook eller Twitter. Vi glæder meget til at høre fra dig, så hold dig endelig ikke tilbage.

Følg os på Facebook og Twitter

Du kan følge WP-Guiden.dk på  Facebook og Twitter, hvor du blandt andet kan stille dine WordPress og blogging relateret spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.